(Voor) De eerste 1000 dagen (en ook daarna)

Het leven begint veel eerder dan het moment van de geboorte. Wist je dat iedere vrouw zelf al geboren wordt met alle beschikbare eitjes voor het hele leven? Tijdens de zwangerschap van je oma droeg zij je moeder bij zich en je moeder had op dat moment al de eitjes in haar baarmoeder waaruit jij zelf geboren bent! De zwangerschap van je eigen moeder en zelfs je oma, heeft op die manier bijgedragen aan jouw ontwikkeling. Je kunt je daarom voorstellen dat een ontspannen zwangerschap van nu heel belangrijk is om je eigen kind een goede start te geven. Hechte Ouders ondersteunt hierbij op verschillende manieren.

Ben je op zoek naar HypnoBirthing®, Babymassage en Sherborne in de Regio Eindhoven-Helmond-Geldrop lees dan hier verder om ons aanbod te bekijken.


Naast cursussen en trainingen bieden wij ook opvoedondersteuning, bijscholing (post-HBO) en deskundigheidsbevordering aan leerkrachten van (speciaal) basisonderwijs en alle verwante beroepen werkzaam in de jeugdbranche. Als gespecialiseerde PsychoMotorisch KinderTherapie praktijk bieden we daarnaast ook Ambulante Jeugdzorg aan. Hiervoor hebben wij 4 therapeuten in dienst die zich dagelijks inzetten voor het welzijn van kinderen en hun ouders.

Naast het aanbod op onze locatie in centrum Geldrop van:

HypnoBirthing® , Babymassage en/of Sherborne in de Regio Eindhoven-Helmond-Geldrop

kunnen we in overleg ook op locatie komen. In onze praktijkruimte kunnen we grote, maar ook kleine groepen plaatsen. We hopen je te verwelkomen in onze ontspannen sfeer waar je gebruik kunt maken van ons informatieve aanbod en wij met veel plezier onze kennis en vaardigheden aan je overdragen.

HypnoBirthing®

HypnoBirthing® is een complete zwangerschapscursus die je samen met je geboortepartner volgt en waarbij de nadruk ligt op ontspanning, informatie, ademhaling, visualisatie en affirmaties, waardoor geen onnodige interventies plaatsvinden. Het is een methode met …… Lees meer over Hypnobirthing bij Hechte-Ouders

hechte ouders 1250x833

Babymassage

Babymassage is samen met je baby contact maken. Het is dé manier om fijn bezig te zijn met elkaar en …. Lees meer over Babymassage bij Hechte-Ouders